Ravensbos Prikbord

Welkom op het prikbord van Ravensbos. Dit is wat meer interactief dan het gastenboek. Je kunt hier vragen kwijt, opmerkingen en toezeggingen doen. Ook kun je reageren op het fotoarchief of suggesties doen voor de website, aankondigingen voor tentoonstellingen zoals in het Amerika museum, of gewoon even vertellen dat je een nieuwe wandelroute hebt gevonden in de omgeving van Valkenburg.

Ravensbos Prikbord
Start a New Topic 
Author
Comment
Jubileum Pater Cartens in Zeist

Op zondag 8 juli werd het 50 jarig priester jubileum van pater Wim Cartens OMI in Zeist gevierd. Het was een heel prettig gebeuren en onder de ex-Ravensbossers waren: Ben Annink, Jène van Moorsel, Peter van Velzen, Willem Reijnders, Herman Kotte, Johan Meenhuis. Jène had zijn drie dochters meegenomen en Willem en Johan waren in gezelschap van hun vrouw. Johan en Margot waren indertijd nog door Wim Cartens getrouwd. Het was voor mij een hartverwarmende bijeenkomst voor het eerst zag ik Herman en Johan weer terug en dat doet een mens goed. Hoewel ik eigenlijk nog veel meer tijd had willen hebben om met elkaar te praten zat het er dit keer niet in maar er werden al plannen gesmeed om à la Eijlders een bijeenkomst in Twente te organiseren dit najaar. Wim zelf hebben we niet uitgebreid kunnen spreken want er waren zoveel mensen die hem wilde feliciteren dat dat er niet inzat, maar misschien komt er na zijn verhuizing naar Pantein Zorgcentrum Maartenshof
adres: Deken van de Ackerhof 29 appartement 508
5431 DP Cuijk op 20 juli tel: 0485-311900, er nog een nieuwe gelegenheid.

Re: Jubileum Pater Cartens in Zeist

Pater Cartens is nog niet verhuisd. Ze zijn wel bezig de kamer te witten en de telefoon is ook nog niet aangesloten. Waarschijnlijk wordt het volgende week.