Ravensbos Prikbord

Welkom op het prikbord van Ravensbos. Dit is wat meer interactief dan het gastenboek. Je kunt hier vragen kwijt, opmerkingen en toezeggingen doen. Ook kun je reageren op het fotoarchief of suggesties doen voor de website, aankondigingen voor tentoonstellingen zoals in het Amerika museum, of gewoon even vertellen dat je een nieuwe wandelroute hebt gevonden in de omgeving van Valkenburg.

Forum: Ravensbos Prikbord
Start a New Topic 
   Board|Threaded
Author
Comment
View Entire Thread
Update 6

Het gaat misschien wat snel maar ik genereer nu even alles wat er in me opkomt dat is niet erg we hebben nu toch een natuurlijke rem voor de boeg de grote vakantie. In September moet het serieuzer worden.

Update 6

Er is natuurlijk meer dan alleen maar boeken dus als mensen andere werk willen meenemen bv schilderijen of grafisch werk of beelden of foto’s of …. lijkt mij dat een goed idee.
Het vraagt iets meer organisatie maar voor zo’n unieke dag moet dat toch kunnen.
Wel tijdig doorgeven wat het eea inhoudt we hebben dan misschien een tweede zaal nodig.
En de gangen kunnen misschien ook nog gebruikt worden.

Een stukje muziek is natuurlijk ook best aantrekkelijk
Ik herinner me ineens de zoon van de heer Jansen onze muziekleraar of was het zijn neefje die in de toneelzaal stond te zingen: wie schön bist du of iets dergelijks het was in ieder geval iets super romantisch. Het was geloof ik de eerste avond dat wij van vakantie weer terug waren op Ravensbos. Nee het was: Mein Mädchen ,mein Mädchen, ich liebe dich en dat voor priesterstudenten. Het werd ons allemaal niet gemakkelijk gemaakt. Kan ook nog een ander lied geweest zijn…..
Toen ich nog ein junkske waor von un jaor of drie da het …… life meegemaakt in de refter.
In het openlucht theater in Valkenburg Im weissen Rössl
Im weissen Rössl am Wolfgangsee da steht das Glück vor der Tür
...tritt ein und vergiss deine Sorgen!”
Sorry, ik laat me weer een beetje meeslepen.
Wim de Heer kende zo ontzettend veel liedjes bv over het bier iemand die de rijn af kwam zakken op een houtvlot en dan: maak je borst maar nat en zeg ons plechtig na leve de man die het bier uitvond van je hieperdepiephoera.. ome… heeft een Fordje opgedaan en daar reed hij mee als een vorst door de Jordaan….en ’s avonds om 10 uur is het uit met de pret en legt zijn vrouw de slinger onder het bed….rettettet Etc etc. Op een kangoeroe eiland…. Het cocktail trio ze zijn miljonair geworden met hun optredens en liedjes…. Ik heb het verkeerde vak gekozen… welk vak dan?? ssssssst

Email  
Update 7 - by Jan Sterenborg - Jun 10, 2009 9:50am
Update 8 - by Jan Sterenborg - Jun 12, 2009 11:34am
Update 9 - by Jan Sterenborg - Jun 17, 2009 7:58am
Get your own FREE Forum today! 
Report Content ·  · Online Photo Albums   Email Forms   Free Web Tools   Free Web Hosting 
Powered by Bravenet