Ravensbos Prikbord

Welkom op het prikbord van Ravensbos. Dit is wat meer interactief dan het gastenboek. Je kunt hier vragen kwijt, opmerkingen en toezeggingen doen. Ook kun je reageren op het fotoarchief of suggesties doen voor de website, aankondigingen voor tentoonstellingen zoals in het Amerika museum, of gewoon even vertellen dat je een nieuwe wandelroute hebt gevonden in de omgeving van Valkenburg.

Forum: Ravensbos Prikbord
Start a New Topic 
   Board|Threaded
Author
Comment
View Entire Thread
Update 11

Update 11

Ben Annink schrijft:

Als, als als alles goed gaat ben ik van plan te komen. Je merkt: ik kan niet een jaar in de toekomst kijken. Bovendien ben ik dan de tachtig gepasseerd, dus EHBO-hulp is misschien nodig (geintje en toch niet. Je weet nooit of emoties op zo'n dag parten spelen.). Daarvoor moet je contact opnemen met het Rode Kruis in Valkenburg of Hulsberg. Deze leveren vaak EHBO' ers voor dit soort gelegenheden tegen een relatief kleine vergoeding of donatie.

Hans Perik schrijft:

Ik heb in mijn leven van 12 tot 19 jaar op Ravensbosch gezeten, daarna heb ik van mijn 23 jaar tot nu 60 jaar altijd gewerkt in internaatsverband in brede zin. Misschien is het aardig om in 10 minuten een referaat te geven over hoe dit zo komt, en wat de invloed van Ravensbosch op mijn leven is geweest. Ik ben directeur geweest van een instituut voor moeilijk opvoedbaren, een TBS kliniek en van twee verschillende instituten voor lichamelijk en verstandelijk gehandicapten. De ervaringen van Ravensbosch zijn deels mijn leidraad geweest. Denk erover, het is een ander vorm van creativiteit dan een schilderij of een pottenbakkersproduct, maar het heeft wel invloed gehad op veel mensenlevens.


Heb Hans opgenomen in de participantenlijst en hem gevraagd of hij misschien eea ook op papier kan zetten dan kunnen we zien of we een klein boekje kunnen samenstellen ivm de reünie.


Jos van Neer bevestigt ook het vertrek van Jomanda nav. een krantenartikel.

Email  
Update 12 - by Jan Sterenborg - Jul 1, 2009 3:19pm
Get your own FREE Forum today! 
Report Content ·  · Counters & Site Stats   Free Blogs   Email Forms   Cheap Domains 
Powered by Bravenet