Pemuda netwatch

Dari Editor1 : Assalamualaikum Laman ini boleh di anggap sebagai medan untuk mendapatkan jawapan dan kepastian . Di sini saya ingin menegaskan bahawa UMNO bukan sempurna dan tidak kebal dari melakukan kesilapan . Tiada apapun yang sempurna di dunia ini melainkan ALLAH. UMNO masih relevan untuk masyarakat Malaysia . Apa yang perlu bagi UMNO ialah teguran dan kritikan yang membina . Bersama kita bincangkannya .

Pemuda netwatch
Start a New Topic 
Author
Comment
Pas Hipokrit Terhadap Islam

Barisan Alternatif Sudah Hilang Arah Tuju


Kerana Pas Mahu Jadi Kuasa Dominan BA


Hentikanlah cubaan terakhir untuk menyelamatkan parti dan pakatan yang bakal dikuburkan oleh rakyat dengan menunding jari ke arah orang lain apabila harapan kamu untuk melihat kejayaan perbincangan yang akan menentukan masa depan barisan Alter semakin malap.


Pimpinan umno bukan seperti Pemimpin pas yang boleh digoreng dengan mudah oleh Fadhil Noor dan NikAziz


Nik Aziz dengan riaknya mengatakan bahawa mereka tidak memerlukan Parti Kafir Seperti DAP .


Menurut Dap , mereka keluar di sebabkan Dap tidak dapat menerima Islam sebagai agama Rasmi Malaysia . Ini adalah kerana Islam mengalakkan keganasan jadi mengapa perlu bersama PAS yang kuat dengan ideologi Islamnya.


Begitulah apa yang dikatakan pakatan mereka ini tidak mempunyai kejujuran yang ikhlas hanya bersifat sementara .


" Tidur satu bantal namun Mimpi jauh sekali mempunyai persamaan"


Barisan Alternatif akan hancur dipukul Badai demokrasi .Rakyaat yang akan menentukan siapakah yang layak memerintah negara tercinta ini.


Pas mempunyai cita-cita yang tinggi iaitu ingin menjadi Dominan di dalam Pakatan Barisan Alter .


"Mana boleh" kata seorang reformis keadilan , Pas menang pun di sebabkan oleh isu Liwat Anwar Ibrahim yang diperjuangkan oleh Keadilan. Jika tiada isu Anwar Ibrahim mana pas boleh menang.


Pas adalah sebuah parti HIPOKRIT :


Pada tahun 1996 pada pukul 8.30 malam PAS melalui ketua Pemudanya Mat Sabu telah memanggil Anwar Ibrahim dengan gelaran "Anwar Ibrahim Al Juburi"


(1996)Mat Sabu juga ketika itu menceritakan sambil berjenaka tentang insiden Anwar Jatuh dari seekor kuda dengan mengatakan " Kuda pun takut dengan orang yang main Belakang , sebab itu dia tendang Anwar , keh! Keh! Keh!keh!


(199 Sewaktu pelancaran GERAK Mat Sabu sekali lagi mengatakan ''Anwar ini pun satu kalau nak membersihkan najis biarlah di luar bukannya di dalam . Ini telah menyebabkan sebahagian besar pendokong Perjuangan Anwar Ibrahim kecewa pada ketika itu .


Pas adalah sebuah Parti Lahanat yang mengunakan Islam hanya untuk mendapat kuasa . Sebenarnya Pas penyebab utama anwar di kenakan tindakan . Kerana PAS lah yang membangkitkan isu Anwar Ibrahim iaitu pada tahun 1996 lagi .


ALLAH MURKA KEPADA MEREKA YANG TIDAK JUJUR PADANYA DAN PAS KAU TERIMALAH AZAB DAN BALA . ALLAH HUAKBAR ! ALLAH HUAKBAR ! ALLAH HUAKBAR !