Pemuda netwatch

Dari Editor1 : Assalamualaikum Laman ini boleh di anggap sebagai medan untuk mendapatkan jawapan dan kepastian . Di sini saya ingin menegaskan bahawa UMNO bukan sempurna dan tidak kebal dari melakukan kesilapan . Tiada apapun yang sempurna di dunia ini melainkan ALLAH. UMNO masih relevan untuk masyarakat Malaysia . Apa yang perlu bagi UMNO ialah teguran dan kritikan yang membina . Bersama kita bincangkannya .

Pemuda netwatch
Start a New Topic 
Author
Comment
Qabillah? kumpulan Melayu sebagai Bangsa Contoh !


asalamualaikum
Qabilah adalah di maksudkan dengan kumpulan , Kumpulan contoh di dunia.


jika saudara lihat apa sahaja dari sudut positif maka positiflah sebutan itu jika dilihat dari sudut negatif maka negatif lah ia .
" Qabilah terpilih merupakan qabilah contoh kepada masyarakat dunia ,ia terpancar dari akhlaknya,budi pekertinya dan amalanya".
Al Islamiah -

--- --- --- --- --- --- --- --- ---

Replying to:

Sa-lam Alaikum
Saya ada satu pertanyaan kepada Sdr Webmaster. Apakah yang saudara maksudkan dengan Melayu Sebagai Kabilah Dunia? Fahamkan saudara berkenaan makna kabilah? Mahukah saudara dicap sebagai pengkhianat bangsa dengan memalukan bangsa sendiri dengan kebobrokan saudara menggunakan bahasa ibunda? Tidakah lebih wajar saudara mendalami ilmu bahasa sebelum berbicara secara terbuka samada bahasa Melayu, Arab atau pun bahasa html?


Sekadar bertegur sapa


Wassalam